Uutiset

14
Jou
2017
Eurovent on julkaissut uuden suosituksen oppaaksi ilmanvaihdon suodatinten valintaan. Suositus tukee siirtymistä pois SFS-EN 779 standardin mukaisesta suodatinluokituksesta uuteen SFS-EN ISO EN ISO 16890 standardin mukaiseen suodatinluokitukseen.
14
Jou
2017
Asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen johdolla on valmisteltu ehdotus kymmenvuotiseksi Terveet tilat 2028 -toimenpideohjelmaksi. Sen tavoitteena on saada sisäilmaongelmista kärsivien määrä vähenemään nopeasti ja tilat pysyvästi terveiksi. Laaja palautekierros päättyy 15.2.2017.
30
Mar
2017
Valtioneuvosto on antanut asetuksen, jolla uudistetaan rakennusten energiamuotokertoimet. Asetus on osa lähes nollaenergiarakentamisen säädöspakettia.
 • RT : Gunilla Laiholle Pro LVI-mitali. Naisenergiaa äijävoittoiseen käätykaartiin, hienoa! Onnittelut! ”Gunilla on hyvä j… https://t.co/oHYI4ID7yq
  @tateteollisuus
  7 tuntia 7 min ago
 • Opas ilmanvaihdon suodatinten valintaan on nyt julkaistu. https://t.co/4993uLtXru
  @tateteollisuus
  4 päivää 12 min ago
 • Kommentoi Terveet tilat 2028 -ohjelmaa 15.2.2018 mennessä https://t.co/JPJ3PtVklI
  @tateteollisuus
  4 päivää 5 tuntia ago
 • RT : Luvassa iso muutos määräyskokoelmasta asetuksiin. Opastusta tarvitaan. Uusi vuosi – uusi rakentamismääräyskokoelma… https://t.co/K0FJtSkn6r
  @tateteollisuus
  6 päivää 21 tuntia ago
 • RT : Rakentamisen tuottavuusloikassa teknologian ja innovaatioiden hyödyntäminen keskeistä. Potentiaalia on! https://t.co/tInweB8MxD
  @tateteollisuus
  2 viikkoa 3 päivää ago
Tätä mieltä

 

Ilkka Salo
Ilkka Salo

 

Rakennetun ympäristön kärkihankkeen, KIRA-digin, visiona on digitalisaation keinoja hyödyntäen luoda avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi. Helppo juttu! Jo vision ymmärtäminen yhdenmukaisesti edellyttää yhteisten periaatteiden kirjaamista. 

 

Lue koko mielipidekirjoitus tästä

Nosto
Laadukas ja terve sisäympäristö on kaikkien oikeus, kirjoittaa toimitusjohtaja Ilkka Salo. Lue blogikirjoitus!
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekniikkateollisuuden jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.