Uutiset

22
Maa
2017
Koko Suomen kannalta on erittäin tärkeää, että varmistetaan riittävä ja myös alueellisesti kattava LVI-alan koulutus. Lue alan järjestöjen yhteinen kannanotto.
15
Maa
2017
Tavoitteenamme on työllistää tulevaisuuden osaajia erilaisiin tehtäviin, kuten kesätöihin, projekteihin, harjoittelupaikkoihin sekä opinnäytetöihin ja rakentaa yhdessä talotekniikka-alan älykästä tulevaisuutta.

Tapahtumat

26 Lok
Hotelli Rosendahl, Tampere
Tätä mieltä

 

Ilkka Salo
Ilkka Salo

 

Rakennetun ympäristön kärkihankkeen, KIRA-digin, visiona on digitalisaation keinoja hyödyntäen luoda avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi. Helppo juttu! Jo vision ymmärtäminen yhdenmukaisesti edellyttää yhteisten periaatteiden kirjaamista. 

 

Lue koko mielipidekirjoitus tästä

Kuuntele käyttäjää – vältä sisäilmaongelma, kirjoittaa Talotekniikkateollisuuden teknologiapäällikkö Juhani Hyvärinen. Lue Juhanin kirjoitus!
Talotekniikkateollisuus ry julkaisee lyhyitä tietoiskuja talotekniikkaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.
Haluatko olla aktiivisesti vaikuttamassa talotekniikka-alan kehitykseen? Talotekniikkateollisuuden jäsenyys tuo sinut tiiviimmin mukaan alan toimintaan. 
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.